۱۷ تیر ۱۳۸۷، ۱۶:۵۳

دومین سیستم مکانیزه هیئتهای حل اختلاف مالیاتی افتتاح شد

دومین سیستم مکانیزه هیئتهای حل اختلاف مالیاتی امروز با حضور رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در اداره کل امور مالیاتی شرق تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور، علی اکبر عرب مازار رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در این مراسم گفت: در راستای برنامه های کلان کشور و به ویژه برنامه تحول اقتصادی دولت نهم و به منظور پاسخگویی به انتظارات دولت و مردم از نظام مالیاتی کشور پروژه مکانیزاسیون هیئتهای حل اختلاف مالیاتی کشور به شکل جدی در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به حساسیتهای بالای بخش قضایی اظهار داشت: از آنجا که بخش قضایی به طور مستقیم با حقوق، اموال و آبروی مردم در ارتباط است، می باید به شکل قابل توجهی مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور به لزوم دقت در رسیدگی به اختلافات و مستند سازی ادله ها و همچنین ضرورت اعتماد سازی در جامعه تاکید کرد و گفت: عملکرد ما باید با صحت قرین بوده و متناسب با مسئئولیت ما در این حوزه باشد.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که سایر ادارات کل امور مالیاتی کشور به زودی نسبت به مکانیزاسیون سیستمهای حل اختلاف مالیاتی اقدام کنند.

در ادامه معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات سازمان امور مالیاتی کشور نیز با ابراز خرسندی از اینکه سیستمهای مکانیزه به سرعت با سیستمهای سنتی و دستی در حال جایگزین شدن هستند، اظهار داشت: موادی همچون اصلاح و بهبود فرآیندها و ساختار از طریق طراحی نرم افزارها در این بخش و ترکیب سه سیستم شامل سیستم خاص هیئتها، دبیرخانه ممیزی کل و سیستم نوبت دهی از جمله امتیازات اجرای این پروژه است.

محمدرضا عبدی بر تفکیک امور اداری از جمله ابلاغ، رفع نواقص و دعوتنامه از امور اجرایی در این سیستم تاکید کرد وگفت: در این سیستم مکانیزه، امور اداری به صورت هوشمند و مکانیزه انجام می پذیرد.

عبدی با اشاره به اینکه در این سیستم هیئتهای حل اختلاف مالیاتی نیز به صورت طبقه بندی شده در آمده اند، گفت: این سیستم مکانیزه به گونه ای طراحی شده تا از توقف پرونده مالیاتی جلوگیری شود.

در ادامه این مراسم مدیر کل دفتر نظارت بر هیئت های حل اختلاف مالیاتی نیز به نحوه تشکیل هیئت دادرسی و تبیین اهداف اجرای این پروژه پرداخت.

مصطفی رسول زاده تصریح کرد: ایجاد فضای آرام بخش و مطمئن برای مودیان، سهولت رسیدگی و وصول مطالبات، تغییر نگرشهای سنتی، اعتماد سازی و ایجاد فرهنگ مشارکت و سهیم دانستن مودیان در آبادانی کشور از جمله مزایای راه اندازی این سیستم مکانیزه است.

پس از پایان پروژه مکانیزاسیون سیستم های نقل و انتقال املاک در تهران پروژه مکانیزاسیون هیئتهای حل اختلاف مالیاتی در دستور کار سازمان امور مالیاتی کشور قرار گرفته و با تداوم این پروژه ارجاع پرونده های مالیاتی به شورای عالی مالیاتی و دیوان عدالت اداری کاهش چشمگیری خواهد یافت.

کد خبر 712417

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha